EvenimenteŞtiri

Universitate clujeană participă la SlanăFest, cu produse proprii

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca și-a anunțat participarea la SlanăFest, cu produse proprii, inclusiv cârnați Mangalița, cotlet haiducesc sau mușchi Montana.

USAMV Cluj-Napoca va participa, de vineri și până duminică, la SlanăFest 2020, cu produse proprii. Între produsele alimentare care vor fi găsite la standul universității clujene, toate comercializate și la magazinul propriu, se vor găsi: cârnați de porc, cârnați Mangalița, cotlet haiducesc, mușchi Montana, caltaboș, precum și pâine țărănească de la unul dintre parteneri.

În 2019, USAMV Cluj-Napoca a participat pentru prima data la SlanăFest, iar cârnații picanți produși la Stațiile Pilot de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor, din materie primă provenită de la o fermă din județ, au fost medaliați.

Potrivit organizatorilor – programul SlanăFest 2020, eveniment ajuns la a IX-a ediție, și care se va desfășura pe str. I.M. Klein nr 15.

● Vineri, 14 februarie: orele 12:00 – 21:00 / Deschidere, Târgul produselor tradiționale;

● Sâmbătă, 15 februarie: 12:00 – 21:00 Târgul produselor tradiționale; 16:00 – Concursul cârnaților, mezelurilor și afumăturilor;

● Duminică, 16 februarie: 12:00 – 20:00 / Târgul produselor tradiționale; 16:00 – Concursul slăninelor, decernarea premiilor; 18:00 / Muzică lăutărească – Formația TOKOS.

Pe tot parcursul festivalului vor fi organizate activități meșteșugărești pentru copii: ateliere de olărit, suflare în sticlă, hârtie manuală, sculptare în lemn.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x