Dezbatere publică în cadrul CIIC, cu tema ”Noul parc Caragiale”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
O dezbatere privind ”Noul parc Caragiale” va avea loc în cursul acestei săptămâni, la Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC).

Primăria Cluj-Napoca a anunțat o nouă dezbatere publică în cadrul CIIC, cu tema: ”Noul parc Caragiale”. Astfel, cei care doresc să participe și să-și spună părerea, o pot face joi, 20 februarie 2020, începând cu ora 18:00, la clădirea Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Primăria are în plan reabilitarea și introducerea parcului I.L. Caragiale și a patrimoniului natural și arheologic existent aici în circuitul turistic integrat al oraşului. Prezenţa Canalului Morii – al doilea curs de apă ca importanță din municipiu, precum și prezenţa unor clădiri istorice în zonă vor transforma noul parc în oaza verde din mijlocul orașului.Dezbaterea din 20 februarie este parte a proiectului ,,Creșterea transparenței decizionale și simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni – ANTO – CIIC’’, finanțat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 -2020 (POCA).

Proiectul are două componente:

● Design-ul, dezvoltarea și implementarea unui sistem electronic de digitalizare și simplificare a serviciilor publice oferite cetățenilor Municipiului Cluj-Napoca prin implementarea funcționarului public electronic si virtual – ANTONIA.

și

● Utilizarea Centrului de Inovare și Imaginație Civică în planificarea strategică a proceselor de inovare socială, pentru creșterea transparenței decizionale și simplificarea procedurilor oferite cetățenilor municipiului Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, accesând următorul link:
https://primariaclujnapoca.ro/cetateni/centrul-de-inovare-si-imaginatie-civica/.

Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) a fost lansat în toamna anului 2017, fiind un laborator de idei, permanent, în care se dezvoltă și se testează diferitele forme de colaborare între actorii din oraș, cu scopul de a încuraja participarea clujenilor la viața orașului și de a promova discuții privind proiectele de dezvoltare urbană.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x