EvenimenteŞtiri

Congresul Asociației Veterinare Ecvine din România va avea loc la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Cea de-a X-a ediție a Congresului Asociației Veterinare Ecvine din România (AVER) va avea loc la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca.

Ediția aniversară a Congresului Asociației Veterinare Ecvine din România va avea loc în perioada 28 februarie – 1 martie 2020, la USAMV Cluj-Napoca. Anul acesta, reuniunea împlinește un deceniu de sesiuni și lucrări științifice dedicate medicilor veterinari specializați în studiul ecvinelor.

Congresul AVER propune la ediția aniversară teme din Ortopedie, Reproducție, Potcovit ortopedic, Patologie osoasă și articulară, precum și un workshop de Ecografie ortopedică, cu șapte speakeri internaționali invitați.

Programul evenimentului prevede sesiuni paralele și pentru proprietarii și crescătorii de cai.
Lucrările congresului se vor desfășura la Institutul pentru Științele Vieții și la Facultatea de Medicină Veterinară, ambele aflate în campusul USAMV Cluj-Napoca.

Fondată în anul 2010 AVER este o organizație profesională a medicilor veterinari specializați în tratarea cailor și este singura de profil din țara noastră. Organizația promovează bunăstarea cailor din România și prin organizarea de congrese, cursuri și workshopuri pentru perfecționarea medicilor veterinari ecvini, dar și pentru educarea proprietarilor de cai.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x