EvenimenteŞtiri

Crosul Divelor 2020 – în această perioadă au loc înscrierile

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Doamnele și domnișoarele care își doresc un stil de viață activ și sănătos sunt invitate să alerge într-un eveniment exclusiv feminin: a șaptea ediție a Crosului Divelor.

Crosul Divelor 2020 se va desfășura sâmbătă, 14 martie 2019. Înscrierile au loc în această perioadă și se fac exclusiv online, termenul limită fiind data de 6 martie.

Evenimentul caritabil este compus din: cursă de 2 kilometri, ce va începe pe aleile Parcului Central la ora 10:00, urmată de alergarea de 6 kilometri la 10:30. Ceremonia de premiere va avea loc la ora 12:00.

Organizatorii au anunțat că în schimbul unei contribuții de 59 de lei, participantele vor primi tricoul de concurs, kitul de participare și, bineînțeles, medaliile de final.

Alături de scopul său caritabil, Crosul Divelor 2020 este un eveniment prin care se promovează puterea femeilor de a schimba în bine lumea și comunitățile în care trăiesc.

Crosul Divelor nu este doar o competiție sportivă, ci și un fashion statement, în care participantele aleg ținute originale și colorate pentru a le purta peste echipamentul de concurs. Evenimentul devine astfel și un prilej de a marca începutul unei noi primăveri, transformând Parcul Central într-un spațiu colorat și plin de bucurie.

Evenimentul este organizat de Runners Club alături de Betfair Romania Development. Acest parteneriat face posibilă strângerea de fonduri pentru acordarea Burselor Runners Club, prin care tineri atleți talentați, dar cu posibilități financiare limitate, sunt susținuți în activitatea lor sportivă.

Femeile care doresc să se înscrie la Crosul Divelor 2020 o pot face pe site-ul Runners Club. Noutățile despre eveniment vor fi publicate pe pagina de Facebook a competiției.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x