Fanii Untold își pot vota festivalul favorit în cadrul unei competiții internaționale

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Festivalul Untold poate fi votat în cadrul DJ Mag Top 100 Festivals.

Fanii Untold își pot vota festivalul favorit în cadrul competiției internaționale DJ Mag Top 100 Festivals. Pentru acest an, publicația britanică DJ Mag a deschis voturile pentru fanii festivalurilor din întreaga lume. Top 100 Festivals va lua în calcul și opțiunile unor DJ de top, dar important în clasamentul final va fi votul participanților, al celor care merg în fiecare an la evenimentul favorit.

Participanții pot alege să voteze pentru oricare festival, din oricare colț al lumii – mare, mediu sau mic și e modul în care pot fi parte la cel mai extins poll dedicat industriei muzicii electronice.

80% din rezultate aparțin celor care se implică în procedura de vot, restul de 20% aparținând unor DJ incluși în Top 100 DJ Mag. În acest an va fi pentru prima dată când votul fanilor festivalurilor va face diferența.

Fanii Untold pot vota până la finele lunii aprilie.

Voturile pot fi înregistrate până pe data de 29 aprilie 2020, rezultatele finale urmând să fie anunțate pe data de 26 mai.

În 2019 DJ Mag a lansat un clasament, Top 50 Festivals, dedicat celor mai mari evenimente ale lumii iar Untold a fost poziționat pe locul 8, devansând festivaluri de renume și cu tradiție. Atunci votul a aparținut în totalitate DJ-ilor.

Participanții pot vota atât Untold cât și festivalul Neversea pe link-ul de mai jos.

http://bit.ly/DJMagTop100Fest.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x