Lucrările pe drumul județean 109S (DJ 109A) au fost reluate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
La începutul lunii martie, lucrările pe drumul județean 109S (DJ 109A), Deușu – Sânmărtin – Giula, au fost reluate.

Lucrările de întreținere cu asfaltare demarate în cursul anului trecut, pe drumul județean 109S (DJ 109A) – Deușu – Sânmărtin – Giula – Borșa (DJ 109), au fost reluate, a anunțat Consiliul Județean Cluj. Aceste lucrări vizează un tronson în lungime totală de aproape 13 kilometri.

După ce, în cursul anului trecut, au fost executate lucrări finalizate cu așternerea de covor asfaltic pe un sector de peste 7 kilometri, lucrările recent reluate vizează sectorul de drum în lungime de peste 5 kilometri cuprins între km 8+874 și km 14+320.

Acest drum asigură legătura între drumul județean 109, pe direcția Borșa și drumul județean 109A, spre Chinteni, prin localitatea Deuşu.

Conform autorităților, în această etapă au fost executate lucrări de reprofilare a drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare și de așternere de strat de balast stabilizat pe primele sute de metri. Lucrările se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic pe toată lungimea sectorului de drum vizat. De asemenea, vor mai fi realizate acostamente, șanțuri, curățarea șanțurilor și a rigolelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și lucrări de semnalizare rutieră.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x