EvenimenteŞtiri

Modificare dată concert Damian Drăghici & Brothers

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Modificare dată concert Damian Drăghici & Brothers „Mulţumesc! #Iamgrateful”, de la Sala Palatului din București.

Organizatorii evenimentului au anunțat modificare dată concert Damian Drăghici & Brothers, ce trebuia să aibă loc la finele lunii martie. Din cauza situaţiei îngrijorătoare la nivel naţional generată de numărul din ce în ce mai mare de pacienţii infectaţi cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri obligatorii pentru toți organizatorii de evenimente:

„Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”

Prin urmare, organizatorii au anunțat modificare dată concert Damian Drăghici & Brothers.

„Suntem nevoiți să amânăm Concertul Aniversar Damian Drăghici & Brothers – „Mulţumesc!” care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 31 martie 2020. Concertul a fost reprogramat pentru data de 6 mai 2020, în aceeași locație. Biletele își păstrează valabilitatea, nefiind cazul pentru alte modificări. Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor, ci a fost impusă prin decret, în data de 8 martie 2020. Bilete rămân valabile întrucât concertul a fost reprogramat în data de 6 mai 2020. Ne cerem scuze pentru această amânare. Pentru alte detalii ne puteți scrie pe contact@damiandraghici.ro unde vă vom răspunde punctual tuturor întrebărilor.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x