De interesŞtiri

Teren de la USAMV, pentru Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Pe un teren de aproximativ 16 hectare se pare că va fi construit noul Spital Pediatric Monobloc din Cluj.

Un teren de la USAMV, cu suprafața de circa 16 hectare, în zona Becaș, a fost identificat ca potrivit pentru construirea noului Spital Pediatric Monobloc din Cluj. Astfel, Consiliul Județean Cluj a anunțat că are în vedere preluarea terenului aflat în administrarea USAMV, la schimb cu transferul unui teren cu imobile din proprietatea județului Cluj în proprietatea Statului și ulterior în proprietatea USAMV. Astfel, universitatea clujeană ar urma să intre în posesia terenului și imobilelor care actualmente sunt ocupate de Spitalul Pediatric de pe strada Moților nr. 66 – 68. Acestea vor fi predate către USAMV, conform acordului, imediat după eliberarea, lor ca urmare a finalizării construcției noului Spital Pediatric Monobloc.

În vederea aprobării documentelor necesare obținerii terenului în cauză, președintele Consiliului Județean a convocat o ședință extraordinară care se va desfășura vineri, 13 martie 2020.

Etapa următoare prevede ca, în regim de urgență, să fie inițiată procedura legislativă prin care acest teren de la USAMV, destinat noului Spital Pediatric Monobloc, să treacă în proprietatea județului Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x