Cum arată declarația pe proprie răspundere, pentru circulația pe timp de noapte

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Felul în care trebuie să arate documentele necesare în cazul părăsirii pe timp de noapte a locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020, a fost făcut public de Ministerul de Interne (MAI).

Declarația pe proprie răspundere trebuie completată de cei care vor circula în afara locuinței/gospodăriei după ora 22:00. Conform autorităților, aceasta poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Așa arată declarația pe proprie răspundere.

Declarația completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Așa arată declarația pe care trebuie să o completeze angajatorul.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020, obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22:00 a zilei de 23 martie 2020.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x