De interesŞtiri

Licitația pentru selectarea unui operator la CMID va fi lansată în curând

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Licitația pentru selectarea unui operator la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) va fi lansată în curând, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Gestiunea serviciului de operaționalizare a CMID Cluj va fi deleagă unui operator economic. În acest sens, Consiliul Județean Cluj a anunțat că atribuirea se va face în urma unei licitații ce va fi organizată în curând.

În perioada următoare, forul administrativ județean va demara procedura de atribuire a delegării prin concesionare a gestiunii serviciului public de operare a CMID, la finele căreia va fi selectat un prestator de servicii care va derula activitățile prestabilite.

,,Prin delegarea serviciului de operare a Centrului de Management al Deșeurilor vom atinge țintele de mediu prevăzute atât în cadrul legislației comunitare cât și în cea națională. În acest fel, contribuim semnificativ la creșterea calității vieții clujenilor precum și la protejarea mediului înconjurător.” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În vederea viitoarei licitații, până în prezent au fost adoptate hotărârile care vizează Studiul de oportunitate privind fundamentarea deciziei de delegare a gestiunii serviciului de operare a CMID și Documentația de atribuire pentru delegarea prin concesionare a gestiunii serviciului public de operare a Centrului, în cadrul Proiectului ,,Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Cluj”. De asemenea, a fost aprobată adoptarea unei soluții temporare de delegare a activității de operare și administrare a depozitului de deșeuri din cadrul CMID, până la finalizarea procedurii competitive de atribuire a contractului de delegare prin concesiune de servicii.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x