Lucrări de asfaltare se derulează pe drumul județean DJ 109S (DJ 109A)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de asfaltare se derulează în prezent pe drumul județean DJ 109S (DJ 109A) Deușu – Sânmărtin – Giula.

Pe drumul județean DJ 109S (DJ 109A) – Deușu – Sânmărtin – Giula – Borșa (DJ 109) lucrările de întreținere au intrat în faza de asfaltare, a anunțat Consiliul Județean Cluj. De asemenea, autoritățile au precizat că aceste lucrări avansează în ritm extrem de alert.

Proiectul vizează un tronson în lungime totală de peste 12 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 1+531 și 14+320.

● În cursul anului trecut au fost executate lucrări de întreținere finalizate cu așternere de covor asfaltic pe sectorul în lungime de peste 7 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 1+531 și 8+874.

● Lucrările recent reluate vizează sectorul de drum rămas, cel în lungime de peste 5 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 8+874 și 14+320. Conform autorităților, în această fază au fost finalizate operațiunile de așternere a stratului de balast stabilizat și se derulează lucrările de asfaltare, în paralel cu  tratarea burdușirilor din zonele afectate.

Acest drum face legătura între drumul județean 109, pe direcția Borșa, și drumul județean DJ 109A, spre Chinteni, prin localitatea Deuşu.

Conform autorităților, lucrările de întreținere mai prevăd realizarea de acostamente, șanțuri, curățarea șanțurilor și a rigolelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x