De interesŞtiri

Încep acțiunile de dezinfecție la blocurile de locuințe din Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Acțiunile de dezinfecție la blocurile de locuințe, anunțate de Guvern, au început în ultima zi a lunii martie.

Marți, 31 martie 2020, încep acțiunile de dezinfecție la blocurile de locuințe din Cluj-Napoca, a anunțat Primăria. Dezinfecția se va face pe casa scărilor, în lifturi și în alte spații comune, în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Lista cu adresele asociațiilor de proprietari unde se va face dezinfecția va fi actualizată zilnic pe site-ul Primăriei, www.primariaclujnapoca.ro, la secțiunea Administrație/Informații Publice/Comunicate. De asemenea, conducerea asociațiilor de proprietari unde se vor desfășura aceste acțiuni va fi anunțată cu o zi înainte cu privire la intervalul orar, modul de desfășurare a acțiunii, date referitoare la substanța folosită etc.

În Cluj-Napoca există în acest moment 2.030 de blocuri cu câte cel puţin 20 de apartamente şi 3.795 de blocuri cu câte cel puțin 6 apartamente, a precizat Primăria.

În ultima zi a lunii martie încep acțiunile de dezinfecție la blocurile de locuințe din 131 asociații de proprietari. Monitorizarea desfășurării acestei activități se va face de către reprezentanți ai Primăriei, care vor însoți echipele prestatorului de servicii și vor efectua recepția lucrărilor.

Acțiunile periodice de dezinfecție la asociațiile de proprietari din municipiul Cluj-Napoca se vor desfășura în conformitate cu prevederile art. 6, alin. 1 din Ordonanța Militară nr. 4/29.03.2020.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x