De interesŞtiri

Pe drumul județean DJ 107M au demarat lucrări de întreținere

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Pe drumul județean DJ 107M (Băișoara – limită cu județul Alba) au demarat lucrări de întreținere, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic au demarat pe drumul județean DJ 107M Băișoara – Iara – Surduc – Buru (DN 75) – limită cu judeţul Alba. Acestea vizează un sector de drum în lungime de aproape 18 kilometri, de la kilometrul 24+300 până la kilometrul 42+000.

În această fază se execută lucrări constând în frezarea asfaltului, în zonele deteriorate, a transmis forul administrativ județean. Ulterior, se vor executa plombări cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii covorului asfaltic.

Pentru completa finalizare a lucrărilor urmează să se realizeze și completări ale acostamentelor precum și marcaje și semnalizare rutieră.

Drumul județean 107M traversează zone montane cu un real potențial de dezvoltare turistică, dar nu numai, respectiv Băişoara, Valea Ierii, Buru. Totodată, acesta face legătura directă între drumurile naționale DN 1 (E60) și DN 75 care asigură accesul spre municipiul Cluj-Napoca și spre județul Bihor (DN 1), respectiv spre județul Alba (DN 75).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x