De interesŞtiri

Lucrările de asfaltare ce au loc pe DN 75 se apropie de finalizare

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Asfaltarea tronsonului Băișoara – Iara – Surduc – Buru (DN 75) – limită cu județul Alba se apropie de finalizare, anunțat Consiliul Județean Cluj.

Autoritățile județene au anunțat faptul că lucrările de asfaltare pe tronsonul de drum Băișoara – Iara – Surduc – Buru (DN 75) – limită cu judeţul Alba avansează extrem de alert și se apropie de finalizare.

● În această perioadă se asfaltează pe tronsonul Surduc – Iara – Băișoara, în lungime de aproximativ 11 kilometri, lucrările urmând să fie finalizate zilele acestea.

● Anterior, în cursul săptămânii trecute, a fost finalizată asfaltarea sectorului situat între joncțiunea cu drumul național DN 75 (Buru) și limita cu județul Alba, în lungime de aproximativ 3 kilometri.

Conform autorităților lucrările de asfaltare vor continua pe sectorul cuprins între localitatea Surduc și drumul național DN 75. Lucrările de întreținere derulate pe drumul județean 107M vizează un sector de drum în lungime de 17.7 kilometri, de la kilometrul 24+300 până la kilometrul 42+000.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x