De interesŞtiri

Lucrări premergătoare asfaltării au loc pe sectorul Iclod – Aluniş – Corneni

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările de modernizare derulate pe drumul judeţean 161C Iclod – Aluniş – Corneni au intrat în faza premergătoare asfaltării, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Lucrări premergătoare asfaltării au loc pe drumul județean 161C, pe sectorul cuprins între Iclod – Aluniş – Corneni. Acest proiect de reabilitare și modernizare este derulat de forul administrativ județean.

● În această etapă se execută lucrări pe sectorul de drum Iclod – Aluniş, în lungime de 10.3 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 10+300.

Operațiunile constau în realizarea de șanțuri, casete de lărgire a căii de rulare, burdușiri, așternerea de strat de piatră pe sectoare și alte lucrări specifice premergătoare așternerii celor două straturi de asfalt.

Conform autorităților, aceste lucrări au drept scop reabilitarea căii de rulare în profunzimea drumului, începând de la fundaţie şi până la aşternerea celor două straturi de asfalt, binder și strat de uzură. Lucrările prevăd și realizarea de acostamente, marcaje şi semnalizare rutieră.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x