De interesŞtiri

Polaris Medical va primi peste 80.000 lei/lună de la Consiliul Județean Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
80.000 lei + TVA este suma pe care forul administrativ județean o va plăti lunar spitalului Polaris Medical.

La începutul săptămânii a fost semnat, de Consiliul Județean Cluj, documentul prin care Spitalul Polaris Medical devine o extensie a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Înțelegerea prevede faptul că personalul medical, organizarea și susținerea activității vor fi asigurate și gestionate de Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Spitalul a pus la dispoziţie computerul tomograf C.T., aparatura de radiologie medicală RX, (stație de oxigen și aer comprimat medical, ecografie abdominală și echipamente pentru monitorizarea pacienților).

Consiliul Județean Cluj va plăti lunar 80.000 lei + TVA, pentru cele 180 de locuri din spital.

Valoarea chiriei lunare ce va fi plătită de Consiliul Judeţean Cluj, potrivit evaluării unui expert al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR), este de 80.000 lei + TVA, lunar, echivalentul a aproximativ 2 euro/metru pătrat. Suma reprezintă închirierea spitalului şi cedarea spaţiilor și dotărilor de care spitalul dispune.

„Oficializarea acestei colaborări reprezintă o garanție în plus că sistemul medical clujean este și va fi pregătit pentru a face față luptei cu noul coronavirus. Consiliul Județean Cluj nu are nicio rezervă din a lua toate măsurile necesare protecției sănătății clujenilor și nu numai.” a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat.

La semnarea contractului, din partea spitalului Polaris Medical, a luat parte directorul general Tudor Socea.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x