De 1 Mai, Untold prezintă la TV Overnight, cel mai mare party de acasă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold, și Pro TV, le aduc tuturor românilor distracția la ei acasă, cu un live show unic, Overnight.

Este pentru prima dată când show-ul îl fac oamenii de acasă. Ei vor avea ocazia să intre în direct pe Pro TV cu gazda emisiunii, Cabral, dar și cu artistii Untold, reușind în acest fel să facă împreună cel mai mare party de acasă. Producția Overnight aduce atmosfera de festival în fiecare casă din România, precum și o doză de optimism și bucurie. Toată lumea, dornică de distracție, este invitată să-și pregatească cele mai haioase outfituri și set-up-uri de party, pentru cea mai mare petrecere de 1 Mai.

Overnight va începe la ora 23:00.

Overnight va începe la ora 23:00 pe canalalele digitale Untold și Neversea, dar și pe Pro TV Plus, iar după miezul nopții live la Pro TV. Emisiunea va fi prezentată de Cabral, cel care nu a ratat nici o ediție a celor două festivaluri. Cei care nu vor putea urmări live la TV sau pe canalele digitale pot asculta emisiunea live pe Kiss FM. După miezul nopții, live, la Pro TV, veți putea urmări show-ul unora dintre cei mai buni DJ-i ai lumii, care au pregătit seturi speciale pentru petrecerea de 1 mai. Organizatorii promit că Dimitri Vegas, DJ-ul numărul 1 al lumii, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila vor aduce în casele tuturor fanilor Untold, dar și a românilor, cea mai tare petrecere.

Warm-up-ul petrecerii va începe în online, pe toate canalele digitale Untold și Pro TV, la ora 22:00, cu DJ Pascal. Invitați sunt și Inna, Grasu XXL și Dirty Nano.

Pe lângă distracție, cei care petrec în noaptea de 1 Mai pot face și o faptă bună. Pe durata show-ului, românii pot dona pentru cauzele caritabile, intrând pe untold.com și pot alege să susțină proiectele Asociației Dăruiește Viață, dar si Asociatia Un singur Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x