Peste 1.200.000 de oameni au urmărit la TV Overnight

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Peste 1.200.000 de oameni, din toată lumea, au petrecut de 1 Mai la cel mai mare party de acasă, Overnight, au anunțat organizatorii.

Show-ul de divertisment realizat de Untold a fost o premieră în materie de transmisie, ajungând la peste 1.200.000 de oameni. Transmisia live a fost făcută simultan la Pro TV, canalele digitale Pro TV, Untold și Neversea, dar și pe canalele digitale ale artiștilor invitați, precum și la KISS FM. Show-ul oferit de unul dintre cele mai mari festivaluri din lume a adus pe ecranele tuturor DJ-i de top la nivel mondial, precum și artiști români.

Overnight a început pe canalul de YouTube Untold la ora 22:00, în prezența virtuală a mii de fani de pe tot globul. Ei au putut intra live, în timpul show-ului prin aplicația Zoom, astfel că în mai puțin de 7 minute de la startul distracției și până aproape de finele show-ului au fost constant peste 3.000 de oameni, dornici să intre în direct cu gazda emisiunii, Cabral. Spectatorii au cântat și au dansat toată noaptea, în outfit-uri de party și decoruri aranjate special pentru acest show de 1 Mai.

Overnight la Untold

În total, peste 160.000 de fani s-au distrat de 1 Mai urmărind emisiunea pe canalul de YouTube Untold. Alți 280.000 de fani s-au conectat la transmisiunile de pe paginile de Facebook Untold, Neversea și de pe paginile partenerlor comerciali ai evenimentului.

Overnight la Pro TV

La Pro TV, show-ul Overnight a început de la 01:15 și a adunat în fața televizorului 265.000 de români din toată țara. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, televiziunea a fost lider de audiență, cu 2.2 puncte de rating și 22.0% share. Pe protvplus.ro dar și pe canalele digitale ale stației, distracția a început la ora 23:00, aproximativ 10.000 de utilizatori au urmărit streaming-ul live, adunând peste 4.000 de ore de vizionare. Pe Facebook-ul Pro TV peste 240.000 de persoane au urmărit cele mai interesante momente ale show-ului.

Overnight la KISS FM

Overnight a putut fi ascultat și la KISS FM, care are o audiență zilnică de peste 2.500.000 de ascultători, fiind cel mai ascultat radio din România. Maratonul transmisiei de peste 6 ore, prezentat pentru ascultatorii KISS FM de Olix și Fințescu a început la ora 21:00 și a fost transmis și pe pagina de Facebook a radioului, adunând peste 250.000 de vizualizări live.

Dimitri Vegas, DJ-ul numărul 1 al lumii, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila au adus în casele tuturor spectatorilor cele mai bune piese, multă bucurie și distracție. Tonul petrecerii l-a dat Pascal Junior, iar în scenă au intrat și invitații speciali – Spike, Grasu XXL, Inna și Manuel Riva. Distracția s-a încheiat la 4 dimineața, cu Dirty Nano.

Producția unică Overnight a avut, pe lângă multă distracție și o doză de optimism, și un scop caritabil. În timpul emisiunii, spectatorii au putut dona pentru cauze caritabile. În total s-au strâns peste 1.500 de euro.

Overnight este o inițiativă Untold și Pro TV. KISS FM și Republica au fost partenerii media ai acestei producții.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x