Lucrări de întreținere au demarat pe drumul județean DJ 107T

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de întreținere au demarat pe drumul județean DJ 107T Mărișel – Măguri Răcătău – Măguri, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Pe două sectoare situate pe drumul județean DJ 107T Mărișel – Măguri Răcătău – Măguri au demarat lucrări de întreținere, au anunțat autoritățile județene. Aceste lucrări se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

● Conform autorităților, în acest moment sunt vizate: sectorul de drum în lungime de puțin peste 6 kilometri Mărișel – Măguri Răcătău, dintre km 5+435 și km 11+600 și sectorul Măguri Răcătău – Măguri, în lungime de peste 4.5 kilometri, dintre pozițiile kilometrice 16+800 și 21+330.

● Sectoarele de drum cuprinse între km 11+600 și km 16+800, respectiv între km 1+000 și km 5+435, au fost asfaltate în cursul anilor trecuți, cu precădere în cursul anului 2019.

În această fază se execută lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, șanțuri, lucrări la podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din apropierea căii de rulare în vederea asigurării unui front de lucru consistent, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii stratului de balast stabilizat și a covorului asfaltic.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x