Drumul judeţean 109A (DJ 108B) – limită cu județul Sălaj a fost asfaltat

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările de asfaltare pe drumul judeţean 109A (DJ 108B) – Ciubăncuța – Ciubanca – limită cu județul Sălaj au fost finalizate.

Pe drumul judeţean 109A (DJ 108B) – Ciubăncuța – Ciubanca – limită cu judeţul Sălaj, lucrările de asfaltare au fost încheiate, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Asfaltarea s-a făcut pe sectorul cuprins între kilometrul 56+000 și kilometrul 57+300, cel care face legătura directă cu județul Sălaj. Conform autorităților, lucrările de întreținere curentă și periodică, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de 8.8 kilometri, de la kilometrul 48+500 până la kilometrul 57+300.

● În prealabil, pe acest sector au fost executate lucrări constând în realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, realizarea de șanțuri și podețe, precum și de desfundare a podețelor existente, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare şi așternerea de strat de balast stabilizat pe toată lungimea sectorul de drum vizat de lucrările de asfaltare.

● Pentru completa finalizarea a lucrărilor de întreținere vor mai fi executate lucrări constând în plombări și burdușiri pe restul sectorului de drum asfaltat în cursul anilor precedenți, realizarea și completarea de acostamente, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x