Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea s-a redeschis pentru vizitatori

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea s-a redeschis pentru public începând de miercuri, 20 mai 2020.

La câteva zile de la instituirea stării de alertă, Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea s-a redeschis. Într-o primă etapă vor fi repuse în circuitul de vizitare toate încăperile, cu excepția „Casei Albe”.

Programul temporar de vizitare va fi de marți până duminică, inclusiv, în intervalul orar 10:00 – 17:00, cu o pauză de 60 de minute pentru efectuarea dezinfecţiei şi a aerisirii spaţiilor expoziţionale, zilnic, între orele 13:00 – 14:00.

În perioada 18 – 19 mai 2020, pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă deplină a vizitelor, s-a efectuat instruirea temeinică a personalului şi pregătirea corespunzătoare a spaţiilor deschise pentru accesul publicului vizitator.

Consiliul Județean Cluj, sub a cărui autoritate funcționează muzeul, a anunțat și măsurile speciale pe care vizitatorii trebuie să le urmeze:

● Din ziua reluării activității cu publicul, respectiv 20 mai 2020, fiecare vizitator va avea asupra sa și va purta în mod obligatoriu, pe toată durata prezenței în muzeu, o mască de protecție (medicală/ non-medicală) proprie, care va acoperi atât gura cât și nasul.

● Accesul în muzeu se va efectua conform fluxului de vizitare stabilit, urmând a fi asigurată o distanță de minim doi metri între oricare două persoane, dar fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x