Autoritățile promit demararea unor lucrări pe o serie de drumuri județene

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Cinci noi contracte de lucrări de întreținere au fost semnate de Consiliul Județean Cluj.

Lucrări de întreținere vor fi executate în perioada următoare, pe o serie de drumuri județene, a anunțat forul administrativ județean.

● Pe drumul județean 109C Gherla – Fizeșu Gherlii – Țaga lucrările vor viza un sector în lungime de 8.1 kilometri, de la km 1+400 la km 9+500.

● Pe drumul județean 107P Gilău – Someșul Rece – Mărișel vor fi executate lucrări de întreținere cu asfaltare pe sectoare pe tronsonul cuprins între km 0+000 și km 24+000. Tot pe drumul județean 107P, pe tronsonul cuprins între localitatea Mărișel și joncțiunea cu drumul național 1R, se vor executa, de asemenea, lucrări de întreținere cu asfaltare pe sectoare.

● În ceea ce privește drumul județean 161E (DJ 161D) Târgușor – Diviciorii Mici – Diviciorii Mari, lucrările de întreținere vizează un sector în lungime de 5.5 kilometri, de la km 0+000 la km 5+500.

● Pe drumul județean 161 Dăbâca – Panticeu lucrările de întreținere se vor finaliza cu amenajarea și asfaltarea joncțiunii cu drumul județean 109A situată în centrul localității Panticeu.

Conform autorităților, lucrările pe o serie de drumuri județene vor demara în perioada următoare, după finalizarea celor aflate în derulare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x