Sectorul de drum Măguri – Măguri Răcătău a fost asfaltat

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Asfaltarea sectorului de drum Măguri – Măguri Răcătău a fost finalizată.

În cadrul lucrărilor de întreținere desfășurate pe drumul județean 107T Măguri – Măguri Răcătău – Mărișel a fost asfaltat sectorul de drum Măguri – Măguri Răcătău, a anunțat Consiliul Județean Cluj. Această porțiune are o lungime de puțin peste 4.5 kilometri și se situează între pozițiile kilometrice 16+800 și 21+330.

● Înaintea asfaltării au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, șanțuri, lucrări la podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din apropierea căii de rulare, așternerea de strat de piatră cu cilindrare, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării. Pentru completa finalizare a lucrărilor urmează să mai fie realizate și completate acostamente și să fie executate lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

● În perioada următoare, lucrările pe acest drum vor continua cu asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Mărișel. Acesta are o lungime de peste 6 kilometri, mai exact de la km 5+435 la km 11+600.

● În prezent, pe acest sector continuă lucrările de așternere de strat de piatră cu cilindrare, în vederea asfaltării.

Pe sectoarele cuprinse între km 1+000 și km 5+435, respectiv între km 11+600 și km 16+800, drumul a fost asfaltat în cursul anilor trecuți, cu precădere în cursul anului 2019, au precizat autorități

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x