Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra” va fi reabilitată

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Autoritățile așteaptă în această perioadă oferte pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”.

Bani proveniți din fonduri europene vor fi folosiți pentru a reabilita o parte din Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”. În acest sens, Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P (Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice) anunțul de participare simplificat pentru obiectivul Lucrări de construcții – Reabilitare structurală și reamenajare arhitecturală pentru clădirea de ateliere la Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz „Kozmutza Flóra”, instituție de învățământ special aflată în subordinea forului administrativ județean.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de aproape 3.900.000 lei iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 iunie 2020, ora 15:00.

Scopul general al proiectului, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, îl reprezintă creșterea gradului de participare în învățământul preșcolar, primar și gimnazial la nivelul Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Auz Kozmutza Flóra” din Cluj-Napocaiar obiectivul specific vizează reabilitarea, modernizarea și echiparea clădirii atelierelor.

Conform autorităților județene, prin implementarea acestui proiect se urmărește și îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a activităților educaționale și asigurarea unor facilități necesare desfășurării procesului instructiv-educativ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x