Concertul trupei Il Volo se amână pentru vara anului viitor

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Concertul italienilor de la Il Volo nu va mai avea loc în luna iulie, așa cum era prevăzut.

În contextul pandemiei de coronavirus, concertul trupei Il Volo, ce trebuia să aibă loc în vara acestui an la București, a fost amânat pentru 2021. Mai jos puteți vedea mesajul organizatorilor pentru fanii care așteptau cu nerăbdare vești.

„Dragi iubitori de concerte,
Dragi prieteni ai lui Piero, Ignacio și Gianluca,
Din cauza pandemiei de COVID-19, trupa Il Volo și-a amânat turneul mondial „The best of 10 years” pentru vara anului 2021. Astfel, atât concertele din alte orașe europene, precum și concertul ce ar fi trebuit să se desfășoare la București, în data de 15 iulie 2020, au fost amânate.
„Așteptam cu nerăbdare prima noastră întâlnire cu voi, prietenii noștri români! Știm că sunteți mulți și ne așteptați cu drag! Vă citim mesajele. Din păcate, trebuie să amânăm întâlnirea cu voi, dar ne vom vedea în curând și vă vom aduce muzica noastră! Fiți sănătoși și aveți grijă de voi! ”, au transmis membrii trupei Il Volo.
În același timp, echipa BG Sound Stage, organizatorii concertului transmit spectatorilor din România următoarele informații:
”În această perioadă incertă, sălile de concerte sunt închise, iar măsurile de securitate impuse nu permit organizarea evenimentelor de amploare. De asemenea, este o prioritate pentru noi să protejăm sănătatea publicului, a dumneavoastră – a fanilor, a muzicienilor, a tehnicienilor, a tuturor celor care lucrează la realizarea unui concert.
Toate aceste condiții fac imposibilă în acest moment susținerea concertului Il Volo de la Sala Palatului din București, o producție la scară mare cu mulți participanți. Cu toate acestea, în ultima lună, echipa noastră a muncit din greu și a programat o nouă dată pentru întâlnirea dumneavoastră cu muzica italiană interpretată de fermecătorii artiști Gianluca, Ignacio și Piero.
Astfel, noua dată a concertului Il Volo din București este 8 iulie 2021, la Sala Palatului.
Biletele achiziționate rămân valabile pentru noua dată fără a fi necesară o altă revalidare.
Vă mulțumim pentru încredere, bun gust și dragoste pentru muzică!
Pe 8 iulie 2021, ne vom întâlni cu cei trei tenori italieni și ne vom buucra de talentul lor divin. Suntem convinși că fanii fideli îi vor aștepta. E la musica vera che resta!”

Concertul trupei Il Volo va avea loc pe 8 iulie 2021 la Sala Palatului din București.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x