Școala Gimnazială Specială Huedin va fi reabilitată cu bani europeni

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Autoritățile așteaptă oferte pentru lucrări de reabiltare a Școlii Gimnaziale Speciale Huedin.

Școala Gimnazială Specială Huedin urmează să fie reabilitată cu bani proveniți din fonduri europene. În această perioadă, firmele interesate pot depune oferte pentru realzarea lucrărilor. Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P (Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice) anunțul de participare simplificat pentru servicii de proiectare, verificare, asistență tehnică din partea proiectantului, precum și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții în cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale Speciale Huedin”, instituție școlară ce funcționează în subordinea forului administrativ județean.

Valoarea estimată pentru achiziționarea serviciilor este de 6.056.707,29  lei fără TVA iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 19 iunie, ora 15:00.

Școala Gimnazială Specială Huedin va beneficia, astfel, de lucrări de termoizolare a pereților exteriori, de refacere a fațadelor, cu aducerea ansamblului la imaginea originală și amenajări de ordin funcțional la sistemul de compartimentare. Totodată, vor fi executate reparații, reabilitări și înlocuiri la finisaje, tâmplărie și instalații, refacerea instalațiilor electrice și extinderea acestora, precum și instalarea unor centrale termice în fiecare corp de clădire. De asemenea, vor fi realizate rampe pentru persoane cu dizabilități, se vor amenaja noi grupuri sanitare și o bibliotecă cu spații de lectură, mobilată corespunzător.

Conform autorităților județene, implementarea acestui proiect, finanțat din fonduri europene nerambursabile, va asigura elevilor cu cerințe educative speciale, școlarizați în cadrul unității de învățământ clujene, condițiile necesare derulării la nivel optim a procesului instructiv-educativ și a pregătirii acestora pentru viața socială.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x