InspiraTIFF cu Bogdan Dumitru; despre mediul online

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Bogdan Dumitru continuă seria interviurilor InspiraTIFF cu Mihnea Măruță, pe TIFF Unlimited.

În noul episod InspiraTIFF se anunță o discuție despre cum arată războaiele nevăzute din mediul online, scenariile unei pandemii informatice, ce se întâmplă când te uiți la un film piratat și cum ar putea arăta un proiect de țară construit în jurul tehnologiei. Luni, 8 iunie, Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer (CTO) al Bitdefender, coordonatorul echipelor de cercetare şi dezvoltare ale companiei, intră în dialog cu jurnalistul Mihnea Măruţă.

„Slăbiciunea unui virus este omul din spate. Poate n-a respectat un anumit protocol, poate că a uitat să facă ceva anume, poate că a avut un mesaj de transmis pentru că l-a părăsit iubita și a pus acolo o semnătură specifică…”

Organizatorii au anunțat că interviul va putea fi vizionat gratuit pe platforma de streaming a TIFF doar luni, 8 iunie, de la ora 20:00, de oriunde din lume.

Autorul seriei de interviuri InspiraTIFF, Mihnea Măruță, are o experiență de peste 25 ani în presa centrală și locală.

Este una dintre cele mai echilibrate și respectate voci din jurnalismul românesc. Absolvent de Filosofie, este pasionat de idei noi, pe care le caută în cărţi, în filme și în sport.

În perioada următoare, personalități și voci relevante în cultură, tehnologie, educație, medicină, antreprenoriat, marketing și alte domenii cheie vor discuta cu jurnalistul Mihnea Măruță despre frământările și provocările vremurilor actuale, oferind inspirație, ghidaj și posibile răspunsuri. Interviurile pot fi urmărite gratuit în fiecare luni, de la 20:00, pe TIFF Unlimited, și pot fi accesate oricând de abonați.
InspiraTIFF este un proiect mai amplu al echipei Festivalului Internațional de Film Transilvania, care-și propune să reunească antreprenori, lideri, vizionari, inovatori și artiști, într-un eveniment care să includă prezentări interactive, masterclass-uri, workshop-uri, dar și expoziții, performance-uri și evenimente de socializare.

TIFF Unlimited este primul serviciu de streaming (SVoD) lansat de un festival de film din România și singurul produs de acest gen din Europa Centrală și de Est.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x