Iunie 2020 a adus primele concerte în sistem de distanţare socială

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Primul concert din seria /FORM your Days, în aer liber, în Piaţa Unirii, a fost Vița de Vie Acustic. Evenimentul a fost organizat în condiţii speciale de distanţare socială.

Iunie 2020 a adus la Cluj-Napoca primele concerte în sistem de distanţare socială. Astfel, aproximativ 450 de persoane i-au aplaudat pe cei de la Vița de Vie, de pe scaune, într-o atmosferă de spectacol total nouă. Concertul din 6 iunie va fi urmat de alte două astfel de evenimente organizate în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, până la finele acestei luni, au anunțat organizatorii.

Conform acestora, /FORM your Days se doreşte un concept care să respecte regulile de distanţare socială, eveniment la care să participe un număr de maximum 500 de spectatori:

„În condițiile amânării festivalului /FORM Days pentru 1 – 4 iulie 2021, dorim să continuăm să oferim publicului clujean cea mai potrivită formă de spectacol. În acord cu prevederile legale în vigoare și în funcție de contextul actual, am gândit acest concept de eveniment /FORM Your Days prin care vrem să redăm Clujului, vibe-ul său de vară. Intenţia noastră este organizarea unei serii de concerte care să readucă Clujul la viaţă. Chiar dacă sunt condiţii speciale de desfăşurare a acestor evenimente, este important că ele pot exista, că centrul oraşului este animat de public şi ascultăm din nou muzică în aer liber. De asemenea, scena şi set-up-ul pentru spectacole sunt montate deja în Piaţa Unirii, până la sfârşitul lunii iunie. Ne dorim să avem cât mai multe evenimente în centrul orașului și facem un apel către toți organizatorii de evenimente culturale precum operă, teatru de păpuși etc. să folosească logistica deja amplasată în Piața Unirii.” – Teodor Negrea, organizator /FORM your Days.

Dacă doriţi să fiţi parte din publicul concertelor, urmăriţi distribuirea invitaţiilor gratuite, pe pagina de Facebook /FORMDays.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x