InspiraTIFF cu Anamaria Marinca; despre faimă, muncă, generozitate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Anamaria Marinca continuă seria interviurilor InspiraTIFF cu Mihnea Măruță, pe TIFF Unlimited.

Interviul InspiraTIFF cu Anamaria Marinca va putea fi urmărit luni, de la ora 20:00, pe platforma de streaming a TIFF. Actrița, stabilită la Londra, are o carieră internațională solidă și joacă, de ani buni, în filme independente, blockbustere hollywoodiene și seriale TV. Printre proiectele recente se numără The Old Guard, cu Charlize Theron, și serialul Tin Star, cu Tim Roth. Cât de greu este să te menții acolo, în lumea filmului? O discuție cu Mihnea Măruță despre faimă, modestie, muncă și generozitate.

„Nu poate să te dărâme faptul că cineva nu te-a ales pe tine. Foarte repede îți dai seama că nu ești unic: sunt foarte mulți oameni frumoși și talentați.” spune actrița.

Organizatorii au anunțat că interviul va putea fi vizionat gratuit pe platforma de streaming a TIFF doar luni, 15 iunie, de la ora 20:00, de oriunde din lume.

Autorul seriei de interviuri InspiraTIFF, Mihnea Măruță, are o experiență de peste 25 ani în presa centrală și locală.

Este una dintre cele mai echilibrate și respectate voci din jurnalismul românesc. Absolvent de Filosofie, este pasionat de idei noi, pe care le caută în cărţi, în filme și în sport.

În perioada următoare, personalități și voci relevante în cultură, tehnologie, educație, medicină, antreprenoriat, marketing și alte domenii cheie vor discuta cu jurnalistul Mihnea Măruță despre frământările și provocările vremurilor actuale, oferind inspirație, ghidaj și posibile răspunsuri. Interviurile pot fi urmărite gratuit în fiecare luni, de la 20:00, pe TIFF Unlimited, și pot fi accesate oricând de abonați.
InspiraTIFF este un proiect mai amplu al echipei Festivalului Internațional de Film Transilvania, care-și propune să reunească antreprenori, lideri, vizionari, inovatori și artiști, într-un eveniment care să includă prezentări interactive, masterclass-uri, workshop-uri, dar și expoziții, performance-uri și evenimente de socializare.

TIFF Unlimited este primul serviciu de streaming (SVoD) lansat de un festival de film din România și singurul produs de acest gen din Europa Centrală și de Est.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x