De interesŞtiri

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj a revenit la normal

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj a revenit la normal, începând de luni, 15 iunie.

După ce a fost timp de câteva luni suport de luptă împotriva noului coronavirus, Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj și-a reluat activitatea normală, în profil recuperare medicală. Consiliul Județean Cluj a anunțat că managementul spitalului a conceput un plan de măsuri care vizează reglementarea activităților, pregătirea personalului, precum și pregătirea spitalului – ambulatoriul clinic de specialitate, baza de tratament, secția spitalizare continuă, secția spitalizare de zi și structuri nemedicale. Astfel, sunt respectate atât măsurile de distanțare între pacienți cât și cele referitoare la combaterea pandemiei.

Pacienții au acces în unitatea sanitară în funcție de programarea prealabilă și doar după triajul epidemiologic.

Spitalul Recuperare din Cluj-Napoca este singura unitate medicală din Transilvania cu acest specific, asigurând servicii medicale în specialitățile cardiologie, neurologie, balneologie, ortopedie-traumatologie, chirurgie plastică și reparatorie, susținute de activitatea laboratoarelor de radiologie și imagistică medicală, analize medicale, explorări funcționale, precum și a bazei de tratament.

Pentru a trata cazurile de persoane infectate cu Covid-19, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, instituții sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj, vor asigura, în continuare, serviciile medicale specifice pentru această categorie de pacienți.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x