De interesŞtiri

A fost lansat concursul de soluții IT, pentru Cluj Smart Teritory

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Pentru a face trecerea de la hârtii la digitalizare, Consiliul Județean Cluj a lansat un concurs de soluții IT, ce urmărește realizarea unui sistem informatic necesar în relația cu cetățenii.

Concursul de soluții IT are ca scop selectarea celui mai bun sistem informatic integrat în cadrul proiectului Smart Teritory, compus din trei aplicații informatice: Atlas Teritorial, Ghișeu Unic, Digitalizare Arhivă. Conform autorităților, în urma concursului se va proceda la atribuirea contractului, prin procedura de negociere, cu concurentul declarant câștigător al concursului de către juriu.

Juriul este format din 7 titulari și 2 supleanți: 

Membrii titulari: 

  1. Andreea TĂNASE
  2. Cristian BEJENARIU
  3. Titus MAN
  4. Sebastian PRESECAN
  5. Claudiu-Daniel SALANȚĂ
  6. Valentin JUCAN
  7. Marin Claudiu IUGA

Membrii supleanți: 

  1. Ștefan BILAȘCO
  2. Emil TAMAS
Concursul are un singur premiu, care constă în contractul de servicii cu valoare estimată la aproape 3.000.000 lei, fără TVA.

Concurenții trebuie să depună proiecte pentru un sistem informatic integrat modern, inovator și funcțional, care să corespundă cerințelor impuse de Consiliul Județean Cluj. Câștigătorul concursului, care va obține și contractul de servicii a cărui valoare totală estimată este de 2.897.697,48 lei fără TVA, va trebui să creeze trei aplicații informatice intuitive – Atlasul Teritorial, Ghișeul Unic și Digitalizarea Arhivei – care să aibă o grafică unitară, o arhitectură actuală și funcționalități interconectate și interoperabile. Termenii și condițiile contractului se vor negocia între câștigător și promotor pe baza modelului din documentaţia de atribuire.

Informații suplimentare referitoare la documentația de concurs, respectiv regulamentul competiției, tema, condițiile, formularele și alte documente se pot consulta accesând următorul link.

Termenul limită de depunere a propunerilor de soluții este 3 august 2020, ora 16:00. Câștigătorul concursului va fi anunțat în data de 10 august 2020.

Calendarul competiței: 

Lansarea oficială a concursului  Data Publicării in SEAP  
Data limită primire întrebări Runda 1  20 iunie 2020  
Data limită răspuns întrebări Runda 1  27 iunie 2020  
Data limită primire întrebări Runda 2  10 iulie 2020  
Data limită răspuns întrebări Runda 2  21 iulie 2020  
Data limita Predare propuneri  3 august 2020, ora 16.00  
Analiză preliminară propuneri (verificare comisie tehnică)  4, 5 august 2020  
Jurizare propuneri  6, 7, 8 august 2020  
Anunț oficial câștigător  10 august 2020  
Publicarea Rezultatelor  10 august 2020  
Data limită depunere contestații  10 zile de la comunicarea rezultatului procedurii  (20 august 2020)  

Proiectul Smart Territory este finanțat din fonduri europene. Acesta asigură un proces rapid, transparent, în domeniul autorizării lucrărilor de construire, se digitalizează întregul proces de depunere a documentelor necesare obținerii autorizației de construire, se digitalizează toate procedurile de verificare, redactare și urmărire a actelor realizate de către funcționarii din administrație și se asigură un standard comun la nivelul întregului Județ Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x