Lucrări de asfaltare au loc pe drumul judeţean 103J Alunișu – Săcuieu – Vișagu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările care se desfășoară în această perioadă pe drumul judeţean 103J Alunișu – Săcuieu – Vișagu au intrat în faza de asfaltare.

Lucrările de întreținere derulate pe drumul judeţean 103J Alunișu – Săcuieu – Vișagu au intrat în faza de aşternere a covorului asfaltic, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

● Asfaltarea vizează un sector în lungime de 5.6 kilometri, de la kilometrul 7+000 până la kilometrul 12+600.

● Anterior, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea și curățarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și așternerea stratului de balast stabilizat, ca lucrări premergătoare așternerii de covor asfaltic pe întreaga lungime a sectorului vizat.

● Pentru completa finalizare a lucrărilor, vor fi realizate acostamente, completări de acostamente, precum și marcaje și semnalizare rutieră, a precizat forul administrativ județean.

Conform autorităților, asfaltarea se face exclusiv în acele intervale de timp în care condițiile meteorologice sunt favorabile și permit astfel de lucrări.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x