De interesŞtiri

Lucrări de asfaltare au loc pe sectorul de drum județean Mărişel – Măguri Răcătău

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Au fost demarate lucrările de asfaltare pe sectorul de drum județean Mărişel – Măguri Răcătău, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

În cadrul lucrărilor de întreținere desfășurate pe drumul județean 107T Mărişel – Măguri Răcătău – Măguri a demarat asfaltarea pe sectorul de drum județean Mărişel – Măguri Răcătău. Acesta are o lungime de 6.165 kilometri, de la km 5+435 la km 11+600.

Conform autorităților, în prealabil au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, șanțuri, lucrări la podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din apropierea căii de rulare, așternerea de strat de piatră cu cilindrare, aştrenere de strat de balast stabilizat, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării.

Anterior, în cursul lunii precedente, a fost finalizată asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Măguri în lungime de 4.53 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 16+800 și 21+330.

Sectoarele de drum cuprinse între km 1+000 și km 5+435, respectiv între km 11+600 și km 16+800 au fost asfaltate în cursul anilor trecuți, cu precădere în cursul anului 2019, au anunțat autoritățile județene.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x