Un nou proiect în SEAP – construire sediu la o școală specială clujeană

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Un sediu nou va fi construit pentru o școală specială clujeană. Proiectul va fi realizat cu bani europeni.

Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice (SEAP) anunțul de participare simplificat pentru lucrări de construcții, respectiv demolare și construire, în cadrul proiectului „Construirea sediului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă”, școală specială clujeană aflată în subordinea forului administrativ județean.

Proiectul de aproape 17.000.000 lei este finanțat din fonduri europene nerambursabile. Conform autorităților, se are în vedere crearea unor spații special amenajate și dotate, necesare asigurării serviciilor educaționale și terapeutice pentru copii cu dizabilitate intelectuală și tulburări din spectrul autist. Lucrările vizează realizarea și amenajarea pe amplasamentul actual, de pe strada Aviator Bădescu, nr. 3-5, a unui ansamblu alcătuit dintr-un corp de clădire nou și a corpului existent, ce urmează a fi renovat. Astfel, proiectul este structurat pe patru obiecte, respectiv desființarea corpurilor existente, modernizarea și adaptarea corpului existent, realizarea corpului nou de construcție și  amenajarea exterioară și realizarea împrejmuirii perimetrale.

Valoarea estimată pentru achiziționarea serviciilor este de 16.672.878,65 lei iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 25 iunie 2020, ora 15:00.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x