De interesŞtiri

Lucrările de asfaltare pe drumul județean 103J au fost finalizate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Forul administrativ județean a anunțat că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 103J Alunișu – Săcuieu – Vișagu.

Lucrările de asfaltare derulate pe drumul județean 103J Alunișu – Săcuieu – Vișagu au fost finalizate. A fost vizat un sector în lungime de 5.6 kilometri, de la kilometrul 7+000 până la kilometrul 12+600.

● Ca lucrări premergătoare așternerii de covor asfaltic, pe întreaga lungime a sectorului vizat, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea și curățarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și așternerea stratului de balast stabilizat.

● Pentru completa finalizare a lucrărilor vor fi realizate acostamente, completări de acostamente, precum și marcaje și semnalizare rutieră.

Asfaltarea a fost făcută exclusiv în acele intervale de timp în care condițiile meteorologice au fost favorabile și au permis desfășurarea acestui tip de lucrări, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x