De interesŞtiri

Proiect de reabilitare termică, la o școală specială clujeană

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Un nou proiect de reabilitare termică a fost anunțat de forul administrativ județean.

Consiliul Județean Cluj a public în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice (SEAP) anunțul de participare simplificat pentru achiziționarea lucrărilor ce vizează reducerea costurilor prin creșterea eficienței energetice a clădirii instituției școlare, situată pe strada București, nr. 32. Licitația pentru noul proiect de reabilitare termică a fost demarată cu titlul: „Creșterea eficienței energetice în clădirea Școlii Gimnaziale Speciale – Centru de Resurse și Documentare privind Educația Incluzivă/Integrată” (unitate de învățământ special ce funcționează în subordinea forului administrativ județean).

Valoarea lucrărilor este de peste 6.000.000 lei.

Reabilitarea termică va fi realizată cu bani europeni. Conform autorităților, în urma lucrărilor se va îmbunătăți atât confortului termic al grupului țintă cât și consumul anual specific de energie primară, ceea ce va duce la reducerea cheltuielilor cu combustibili.

Valoarea estimată pentru execuția lucrărilor de construcții și instalații este de 6.709.972,97 lei fără TVA, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind data de 2 iulie 2020, ora 15:00.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x