Lucrări de întreținere au loc pe drumul judeţean 109A Vultureni – DJ 108B

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrări de întreținere au demarat pe drumul judeţean 109A Vultureni – Panticeu – Recea Cristur – Dealu Jurcii – DJ 108B, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Pe drumul judeţean 109A Vultureni – Panticeu – Recea Cristur – Dealu Jurcii – DJ 108B au loc în această perioadă lucrări de întreținere, care se vor finaliza cu așternere de covor asfaltic. Este vizat un sector în lungime de peste 8 kilometri, de la kilometrul 40+240 până la kilometrul 48+566.

● Conform autorităților, în această etapă se execută lucrări constând în frezarea stratului de asfalt în zonele deteriorate, înlocuirea stratului de piatră în zonele în care fundația este afectată și așternerea de strat de piatră spartă cu cilindrare pe sectoare.

● De asemenea, vor mai fi executate lucrări care vor consta în realizarea și completarea de acostamente, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare, montarea de parapeți metalici în zonele unde situația impune acest lucru.

● Pentru completa finalizare a lucrărilor, vor fi realizate lucrări de marcaje și semnalizare rutieră, a precizat Consiliul Județean Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x