De interesŞtiri

Pe DJ 107M au fost finalizate lucrările de asfaltare pe sectoare

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Pe drumul județean 107M Săvădisla – Lita – Liteni – Săcel – Băișoara au fost finalizate lucrările de asfaltare pe sectoare.

Pe tronsonul Săvădisla – Lita – Liteni – Săcel – Băișoara, al drumului județean 107M, au fost finalizate lucrările de asfaltare pe sectoare. Consiliul Județean Cluj a anunțat că aceste lucrări au vizat șase sectoare, cu o lungime însumată de aproximativ 9 km.

● În prealabil, în această zonă au fost executate lucrări constând în frezarea asfaltului în zonele deteriorate, tratarea burdușirilor, înlocuirea fundației de piatră spartă în zonele afectate, așternerea de strat de piatră spartă cu cilindrare, refacerea terasamentelor deteriorate și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii covorului asfaltic.

● Pentru completa finalizare a lucrărilor urmează a mai fi executate lucrări de realizare și completare a acostamentelor, realizarea de șanțuri, curățarea șanțurilor și a rigolelor existente, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Conform autorităților județene, lucrările de întreținere, în totalitatea lor, vizează un tronson în lungime de 12 kilometri, de la km 11+000 la km 23+000, în condițiile în care, pe același drum județean, pe tronsonul Băișoara – Iara – Buru (DN 75) – limită cu județul Alba, în lungime de 17.7 kilometri, au fost deja finalizate lucrările de asfaltare și alte tipuri de lucrări de întreținere.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x