Drumul județean ce leagă Mărişel de Măguri Răcătău a fost asfaltat

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean ce leagă Mărişelul de Măguri Răcătău, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

În cadrul lucrărilor de întreținere desfășurate pe drumul județean ce leagă Mărişelul de Măguri Răcătău au fost finalizate lucrările de asfaltare. Astfel, pe DJ 107T Mărişel – Măguri Răcătău – Măguri, a fost finalizată asfaltarea sectorului Mărişel – Măguri Răcătău. Acesta are o lungime de puțin peste 6 kilometri, de la km 5+435 la km 11+600.

● Conform autorităților județene, în prealabil au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, șanțuri, lucrări la podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din apropierea căii de rulare, așternerea de strat de piatră cu cilindrare, aşternere de strat de balast stabilizat, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării.

● Pentru completa finalizare a lucrărilor vor mai fi executate o serie de operațiuni constând în realizarea de acostamente, montarea de parapeți metalici în zonele unde situația o impune, precum și marcaje și semnalizare rutieră.

Consiliul Județean Cluj a precizat că în cursul lunii mai a fost asfaltat sectorul de drum Măguri Răcătău – Măguri în lungime de 4.53 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 16+800 și 21+330. De asemenea, în ceea ce privește sectoarele cuprinse între km 1+000 și km 5+435, respectiv între km 11+600 și km 16+800, acestea au fost asfaltate în cursul anilor trecuți, cu precădere în cursul anului 2019.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x