De interesŞtiri

Lucrări de întreținere au loc pe cel mai nou drum județean, DJ 103Z

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
O serie de lucrări de întreținere au demarat pe cel mai nou drum județean, DJ 103Z, recent preluat de Consiliul Județean Cluj.

Drumul Sălicea (joncțiunea cu drumul județean DJ 107R) – Micești – Tureni (joncțiunea cu drumul județean DJ 103G) a fost preluat în administrare de Consiliul Județean Cluj, sub indicativul DJ 103Z. În prezent, pe această porțiune de drum au demarat lucrări de întreținere, care se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

● Lucrările vizează un sector în lungime de aproape 19 kilometri, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 18+975. Conform autorităților județene, în această fază lucrările vizează sectorul de drum cuprins între km 0+000 și km 2+350.

● Se vor derula lucrări constând în scarificarea și reprofilarea drumului cu cilindrare fără adaos de material, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de material, așternerea de strat de piatră, realizarea și completarea de acostamente, refacerea terasamentelor deteriorate, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea de podețe tubulare, realizarea de fundație din blocaj cu piatră brută și așternere de covor asfaltic.

● De asemenea, vor fi realizate lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

În această fază se execută lucrări de refacere a terasamentelor deteriorate și realizarea de șanțuri.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x