De interesŞtiri

Autoritățile promit noi locuri în creșe, în următoarele 10 luni

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
240 de noi locuri în creșe vor fi date în folosință în următoarele 10 luni, a anunțat Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Autoritățile promit noi locuri în creșe, fie prin construirea unora noi, fie prin extinderea celor existente. Astfel, numărul de locuri va fi mărit, pentru a face față cererilor tot mai numeroase. Conform Primărie Cluj-Napoca, în următoarele 10 luni, alte 240 de locuri vor fi date în folosință.

● În prezent se lucrează la viitoarea creșă de pe strada Grigore Alexandrescu nr. 47A, care va avea o capacitate de 90 de locuri şi care urmează să fie finalizată – potrivit contractului – în toamna anului 2020.

● De asemenea, autoritățile promit noi locuri în creșe prin extinderea celei de pe strada Meziad numărul 4, cu o capacitate de 90 de locuri. Lucrările urmează să fie finalizate în primăvara anului 2021.

● O altă creșă nouă cu 60 de locuri va fi dată în folosință până în data de 15 octombrie 2020 în cartierul Bună Ziua. Clădirea în suprafață de 1.000 mp se află pe strada Theodor Capidan nr. 17 și a fost preluată în domeniul public în luna iulie 2020. Lucrările de modernizare și dotare a noii creșe vor fi finalizate până la data de 15 octombrie 2020.

În acest moment, pe raza municipiului Cluj-Napoca, în unitățile aflate în subordinea Primăriei, există un număr de 1.232 locuri în creșe.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x