Gabriela Firea contestă informațiile transmise de Guvern și faptul că Bucureștiul este focar de Covid-19

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Edilul capitalei, Gabriela Firea, a reacționat public la datele transmise de autorități, în legătură cu numărul celor infectați cu noul coronavirus.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Gabriela Firea contestă informațiile transmise de Guvern și spune că numerele transmise pentru astăzi, în legătură cu situația infectărilor cu noul coronavirus, nu sunt reale. De asemenea, susține că Bucureștiul nu este focar de Covid-19 și că locurile din unitățile medicale sunt suficiente. Mai mult, aceasta solicită și redeschiderea spitalelor non-covid, pentru tratarea bolnavilor cronici, care în această perioadă au de suferit în lipsa tratamentului adecvat.

Mai jos puteți citi în integralitate mesajul postat de Gabriela Firea, pe pagina personală de Facebook:

„Revin cu informatii corecte, verificabile, pentru a mai atenua campania de dezinformare a Ministerului Sanatatii. Azi s-a anuntat “record de imbolnaviri Covid 19 in Capitala” : 4260!!
Titluri mari : S-a depasit Suceava! Focar!! Nenorocire!!
Cata minciuna si aberatie!!
Concret :
1. 4260 este numarul total de pacienti internati in spitalele din Bucuresti in 5 luni, din martie si pana azi!! Acum sunt aproximativ 600 de pacienti in 6 spitale covid si suport.

2. Pacientii spitalelor din Capitala sunt din toata tara. Se transfera in Bucuresti la cerere sau vin direct cu masina proprie ori Ambulanta.

3. 60% din pacientii spitalelor din Bucuresti sunt din alte judete ale tarii, nu sunt bucuresteni.

4. Avem suficiente paturi normale si de ATI in Capitala, precum si ventilatoare mecanice, de asemenea cadre medicale foarte bine pregatite. Ministerul sanatatii trebuie doar sa-si faca datoria si sa reorganizeze resursele in interior.

5. Spitalul Colentina trebuie redeschis pentru pacientii cronici din intreaga tara! Exista resurse suficiente in spitalele de boli infectioase pentru pacientii covid 19.

6. Cui folosesc aceste dezinformari?

7. Mai multa actiune, mai putin fake news!!

8. Daca ministrul sanatatii este depasit de situatie, de ce nu demisioneaza?

9. Ce buna era testarea in masa!! Eram si noi acum, ca toata Europa, spre o viata aproape normala!

10. Cel mai important : Bucurestiul nu este focar Covid 19. In Capitala s-au tratat cei mai multi pacienti Covid 19 din intreaga tara!”

Mesajul postat pe Facebook, în care Gabriela Firea contestă informațiile transmise de Guvern și faptul că Bucureștiul este focar de Covid-19.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x