De interesŞtiri

Spitalul Pediatric Monobloc: a fost semnat contractul cu OAR

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Autoritățile județene au anunțat realizarea unei noi etape, în proiectul de construire a Spitalului Pediatric Monobloc: a fost semnat contractul cu Ordinul Arhitecților din România (OAR).

În cursul lunii iulie, președintele forului admnistrativ județean a semnat contractul cu OAR, privind prestarea serviciilor de consultanță pentru organizarea Concursului internațional de soluții în două etape, în vederea realizării Spitalului Pediatric Monobloc.

Valoarea contractului este de 253.000 de lei, fără T.V.A., iar durata de prestare a serviciilor este de maxim 12 luni.

Activitățile care vor fi desfășurate de către Ordinul Arhitecților din România, în baza contractului, sunt structurate în cinci faze, și anume: faza I – pregătirea documentelor pentru concurs, faza II – lansarea concursului etapa I, faza III – desfășurarea concursului, faza IV – lansarea etapei II și faza V – desfășurarea concursului etapa II.

„Este un nou pas important pe care îl facem în vederea materializării Spitalului Pediatric Monobloc. Această prioritate absolută a forului administrativ județean începe să prindă din ce în ce mai mult contur. Vom face tot ceea ce ține de noi pentru a scurta termenele, astfel încât micii pacienți să beneficieze cât mai rapid de servicii medicale la standarde europene.”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x