Untold – Sparks of Magic; cinci ani de poveste vor putea fi urmăriți la TV

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Zilele dedicate Untold 2020 se vor încheia cu un show de televiziune marca Untold – Sparks of Magic, care va fi transmis la PRO TV, duminică, 2 august, după miezul nopții.

Show-ul Untold – Sparks of Magic își propune o incursiune printre cele mai emoționante și spectaculoase momente ale celor cinci ani de festival, mesaje ale unor artiști care au urcat pe scenele festivalului, dar și povești nespuse ale unor invitați în emisiune, care au luat parte la povestea Untold. Cabral, care a fost prezent la toate edițiile festivalului, va fi gazda emisiunii și a pregătit cele mai intense amintiri și experiențe pe care le va povesti alături de invitații săi.

Alex Dima, Mihai Petre, Marius Moga, Codin Maticiuc, Otravă, Diana Fabuloasa și Pavel Bartoș sunt doar câțiva dintre invitații din emisiune și se numără printre sutele de mii de fani care vin în fiecare an la festival. Pe lângă discuțiile legate de muzică, experiențe și mesajele artiștilor, Cabral va atinge în emisiune și o altă latură a ceea ce înseamnă festivalul Untold și anume: impactul financiar în comunitate, campaniile de CSR, povești ale fanilor, dar și ale comunității din Cluj-Napoca.

Pe lângă emisiunea transmisă la TV, organizatorii Untold le-au pregătit fanilor, în cele patru zile în care ar fi trebuit să se desfășoare festivalul, show-uri în premieră ale unor artiști care au fost prezenți pe scena principală, însă care n-au fost transmise până acum.

Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, un invitat surpriză, pregătește un show în premieră pentru Untold, difuzat sâmbătă, 1 august, începând cu ora 21:00, pe canalul de YouTube al festivalului. Acesta va fi disponibil doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Toți cei care se află în posesia unui abonament Anytime vor primi automat link-ul de acces la acest stream privat. Cei care se înscriu vor primi apoi acces la un livestream privat, pe care îl vor putea viziona la ei acasă.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x