Vlad Ivanov își sărbătorește aniversarea la InspiraTIFF cu Mihnea Măruță

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Actorul Vlad Ivanov își sărbătorește aniversarea alături de publicul TIFF.

Invitatul de marți al jurnalistului Mihnea Măruță la IspiraTIFF este unul dintre cei mai prolifici actori români ai momentului. Vlad Ivanov își sărbătorește astăzi aniversarea, alături de publicul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Cinefilii îl vor putea întâlni începând cu ora 11:00, la Casa TIFF. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.  

Actorul a făcut furori alături de Catrinel Marlon în „La Gomera”, cel mai recent film al regizorului Corneliu Porumboiu, premiat în acest an cu 9 premii Gopo. A avut roluri în trei dintre filmele prezente în cadrul Festivalului de la Cannes în 2016: „Toni Erdmann”, regizat de Maren Ade, „Bacalaureat” (Cristian Mungiu) şi „Câini” (Bogdan Mirică). Recent a jucat rolul lui Piotr, şeful lui Jim Carrey în filmul „True Crimes”. A fost Franco The Elder în „Snowpiercer” şi Grossmeier în filmul „Into the Fog”, regizat de Sergei Loznitsa. A jucat de asemenea şi rolul lui Dinu Laurenţiu în „Poziţia Copilului”, film câştigător al Ursului de Aur la Berlin în februarie 2013.

Laureat al Premiului LA Critics pentru interpretarea magnifică a domnului Bebe, care provoacă avorturi ilegale în „4 luni, 3 săptămâni, 2 zile”, versatilul Vlad Ivanov s-a consacrat drept unul dintre cei mai buni actori europeni. Are o valoroasă carieră şi în teatrul românesc.

Anul acesta, publicul TIFF îl va putea urmări în „Servants” (r. Ivan Ostrochovský), co-produs de Libra Film și prezentat în premieră la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.

Festivalul Internațional de Film Transilvania are loc în perioada 31 iulie – 9 august la Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x