Expoziții cu intrare liberă la TIFF 2020, în mai multe locații din oraș

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Serile sunt rezervate proiecțiilor de film. Pe timp de zi însă, orașul e animat de concerte, expoziții și întâlniri cu cineaștii momentului.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) este în plină desfășurare. Pe lângă filmele care pot fi vizionate seara, în mai multe locații din oraș, organizatorii au pregătit și o serie de expoziții cu intrare liberă.

● Lights on! Fellini’s 8 ½

Muzeul de Artă, 31 iulie – 9 august

Lumea extraordinară a lui Fellini prinde viață prin obiectivul fotografului Paul Ronald, care a surprins momente unice de pe platoul de filmare al producției 8 ½.

● Artiști împreună

Muzeul de Artă, 1 – 9 august

Selecție de lucrări din campania lansată la începutul pandemiei de COVID-19 de Centrul Cultural Clujean și Observatorul Român de Sănătate.

● Jurnal de pandemie

Muzeul de Artă, 1 – 9 august

Fotografii realizate de artiștii Erik Messori și Remus Țiplea, ce surprind începutul pandemiei, așa cum a fost resimțit el în România și Italia.

● Călătorie prin lumea lui Dem

Muzeul de Artă, 1 – 9 august

Descoperă România poveştilor lui Dem Demetrescu, ilustratorul care a scris istorie în grafica românească între anii 1930 – 1970, într-un proiect cultural interactiv.

● B:MAD 3.0 – București, oraș Art Deco

Casa Tranzit, 1 – 9 august

O incursiune vizuală inedită în dimensiunea amplă, mai puțin cunoscută și nepopularizată, a patrimoniului deco-modernist din București.

● FAR | 12 fotografi de arhitectură din România

Casa Tranzit, 1 – 9 august

12 fotografi din România propun o incursiune generoasă în fotografia arhitecturală, un domeniu emergent în spațiul românesc.

● Oamenii. Orașul. Festivalul

Bulevardul Eroilor, 31 iulie – 9 august

Arhiva Festivalului Internațional de Film Transilvania scoate la iveală momente speciale din timpul celor mai recente ediții: spectatori, invitați și membri ai echipei surprinși de camerele fotografilor TIFF.

Aceste expoziții cu intrare liberă pot fi vizitate pe tot parcursul festivalului. TIFF are loc în perioada 31 iulie – 9 august la Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x