Primele episoade din „Bani negri (pentru zile albe)” pot fi văzute în premieră la TIFF 2020

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Miniseria „Bani negri (pentru zile albe)” va putea fi văzută din toamnă la HBO și HBO GO. Până atunci, cei care doresc să vadă primele două episoade, o pot face în această seară, în cadrul TIFF, la Club Transilvania.

Regizorul Daniel Sandu, împreună cu actorul Cristian Bota, vor participa vineri la proiecția primelor două episoade din miniseria „Bani negri (pentru zile albe)” – Tuff money. Evenimentul va avea loc de la ora 21:30 la Club Transilvania.

„Doru și Ionel sunt doi tehnicieni care repară semafoare într-un oraş de provincie. Într-o zi se laudă că ar pregăti un atac asupra mașinii blindate a unei bănci, folosindu-se de semafoare, iar asta îi va arunca într-o aventură trăsnită…” este prezentarea filmului pe site-ul TIFF.

Realizată cu un buget de câteva milioane de euro, producția românească promite divertisment dar și scene pline de dramatism.

Filmul, în forma finală, va fi o premieră nu doar pentru public, ci și pentru Cristian Bota, unul dintre protagoniști. Actorul ne-a declarat astăzi că așteaptă cu nerăbdare să vadă rezultatul muncii lui. Regizorul Daniel Sandu ne-a mărturisit că a primit reacții pozitive din partea celor foarte puțini care au văzut filmul până în acest moment.

La ediția din 2018 a TIFF, „Un pas în urma serafimilor”, un film în regia lui Daniel Sandu, în care a jucat și Cristian Bota, a primit Premiul Publicului pentru filmul cel mai popular din secţiunea Zilele Filmului Românesc.

Festivalul Internațional de Film Transilvania are loc în perioada 31 iulie – 9 august la Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x