Au fost recepționate lucrările la rețeaua de apă în Casele Micești și Sălicea

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Lucrările de alimentare cu apă a localităților Casele Micești și Sălicea au fost recepționate, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Miercuri, 5 august 2020, specialiștii Consiliului Județean Cluj, alături de cei ai Companiei de Apă Someș S.A., au recepționat lucrările de alimentare cu apă potabilă a localităților Casele Micești și Sălicea. Astfel, cetățenii din cele două localități vor beneficia în curând de apă potabilă furnizată în sistem centralizat.

Conform autorităților, principalele lucrări realizate pe perioada celor șase luni de execuție a contractului au vizat montarea a 86 de branșamente la imobile, edificarea unei conducte de aducțiune în lungime de 3.8 km de la rezervoarele din Feleacu până în localitatea Casele Micești (comuna Feleacu), respectiv a unei rețele de distribuție a apei în lungime de 3.7 km de la rezervorul din Sălicea (comuna Ciurila) până în localitatea Casele Micești.

Lucrările au costat peste 1.300.000 de lei.

Valoarea totală a contractului a fost de 1.300.204,17 lei fără TVA, fondurile fiind asigurate din Fondul IID (Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare), constituit de Compania de Apă Someș și Consiliul Județean Cluj, în vederea finanțării acelor proiecte edilitare locale care nu au fost cuprinse până în acest moment în programele majore de investiții atrase de la Uniunea Europeană.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x