Evenimente

Sute de mii de fani au fost și în acest an alături de Untold

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Fanii au urmărit în premieră unele dintre show-urile artiștilor care au urcat în cei 5 ani pe scena principală Untold, dar și emisiunea dedicată festivalului și transmisă la TV, Sparks of Magic.

Peste 100 de mii de fani au urmărit, în cele 4 zile dedicate festivalului Untold, transmisiunile show-urilor în premieră ale unor artiști care au urcat în cei 5 ani pe mainstage-ul festivalului. Cei de acasă au urmărit în fiecare zi pe canalul de YouTube al festivalului seturi în premieră ale unor artiști ca Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, KYGO, Don Diablo, Timmy Trumpet, John Newman și mulți alții. Pe toată perioada transmisiunii, fanii au interacționat între ei și au transmis mesaje emoționante artiștilor, dar și prietenilor lor din diferite colțuri ale lumii.

Pentru seara de sâmbătă, peste 10 mii de fani ai festivalului s-au înregistrat pentru transmisiunea specială, când organizatorii au pregătit un content deosebit pentru ei. Astfel, ei au putut urmări un set special pregătit de Danny Avila, cu cele mai difuzate piese pe mainstage-ul Untold, un best of Armin van Buuren 5 ani, dar și show-ul lui Kygo din 2018 de la Untold. De altfel, Armin van Buuren a postat sâmbătă, 1 august, pe pagina lui de
socializare un mesaj pentru fanii lui și ai festivalului. Toate postările din social media de pe pagina festivalului din timpul zilelor dedicate Untold au avut un reach de peste 5 milioane.

Emisiunea Untold – Sparks of Magic, transmisă la PRO TV, a fost lider de audiență.

Peste 780.000 de români din întreaga țară au gustat din magia emisiunii Untold – Sparks of Magic, transmisă duminică, 2 august, după miezul nopții la PRO TV, iar peste 260.000 de oameni au urmărit întreaga emisiune prezentată de Cabral care a avut invitați speciali, printre care și primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. Alex Dima, Smiley, Mihai Petre, Marius Moga, Codin Maticiuc, Otravă, Diana Fabuloasa și Pavel Bartoș au povestit experiențele lor de festival și ce înseamnă pentru ei Untold. Emisiunea a fost lider de audiență, pe publicul comercial.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x