Construirea Spitalului Pediatric Monobloc a intrat într-o o nouă etapă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Noul spital pentru copii, ce urmează să fie construit la Cluj, se află într-o nouă fază.

Construirea Spitalului Pediatric Monobloc se află în etapa de întocmire a documentațiilor topografice și cadastrale, precum și a celor de investigare geotehnică a terenului pe care va fi amplasată clădirea.

,,Așa după cum am promis, ritmul de derulare a acestei investiții vitale pentru județul Cluj este unul extrem de susținut, în care pașii se succed cu repeziciune. Vorbim deja despre etape tehnice, absolut necesare în vederea elaborării documentațiilor și construcției efective.” a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

● Conform caietului de sarcini, serviciile ce urmează să fie furnizate pentru construirea spitalului constau în întocmirea documentațiilor topografice și cadastrale, împreună cu ortofotoplan georeferențiat al zonei de studiu de aproximativ 17 ha. Valoarea totală estimată a acestor servicii este de 15.000 de lei.

● În ceea ce privește contractarea serviciilor de investigare geotehnică a terenurilor de fundare pentru terenul destinat Spitalului Pediatric Monobloc, lucrările solicitate constau în realizarea a 300 de metri de foraje, 20 de penetrări dinamice la 8 metri, prelevarea de probe și analizarea lor în laboratoare de specialitate, precum și întocmirea unui studiu geotehnic. Valoarea estimată a contractului este de 134.500 lei.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x